Stanivuković: I dalje sam kandidat za gradonačelnika Banjaluke, ali i Jelena je opcija

Prije dvije godine Gradski odbor PDP-a u Banjaluci je donio odluku da će kandidat za gradonačelnika tog grada biti Draško Stanivuković. U medijima su se nedavno pojavile spekulacije da će to ipak biti Jelena Trivić, ali na stolu su i jedna i druga opcija.

Gradski odbor Partije demokratskog progresa je 2018. godine donio odluku da trenutni narodni poslanik u Skupštini RS-a Draško Stanivuković bude kandidat za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima 2020. godine. On je i dalje zvanični, verifikovani kandidat, ali Stranka razmatra i druge opcije, potvrdio je za Klix.ba Draško Stanivuković.

“Ja sam kandidat unazad dvije godine i trenutno sam taj kandidat ja, ali mi razmišljamo i šire od toga. Uzeli smo dodatno vrijeme da razmislimo. Ako imamo već vremena da još jednom pogledamo iz više uglova onda mislim da je to dobro, pozitivno i da uvijek da najbolje rezultate”, rekao nam je on.

Ono o čemu u PDP-u takođe razmišljaju je i kandidatura Jelene Trivić.

“Ako razmišljamo o drugoj varijanti to bi značilo promjenu kandidata i predlaganja nekog drugog, u ovom slučaju Jelene. I ta kombinacija je na stolu, mi smo o tome govorili”, objasnivši da to ne znači da su spekulacije o tome da će ona biti kandidat za gradonačelnika tačne.

Gepostet von BL Portal am Montag, 22. Juni 2020

 

Objašnjava da je u politici potrebno stalno preispitivati ranije odluke zbog brzih promjena okolnosti, te da je konstantno osluškivanje javnosti pozitivna stvar, a da je upravo to ono što oni rade.

Stanivuković je siguran u pobjedu oba kandidata, bez obzira da li to bila Trivić ili on:

“To je nešto što sam sanjao kao mnogo mlađi nego što sam sad i to će postati java. Uradićemo u Banjaluci ono što niko nije u 20 posljednjih godina, preokrenućemo.”

Kazao je da će ubrzo jedinstveno i složno objelodaniti konačnu odluku, te da u Banjaluci PDP-ovi partneri neće biti samo SDS. Poručio je i da će Jelena Trivić i on stajati zajednički iza svake odluke i da nema ništa od vanjskih pokušaja predstavljanja PDP-a kao stranke u kojoj postoje svađe oko fotelje, navodi Klix.ba.

 

 

Ostavite komentar: