Radović o slučaju “Snimak”: Loša montaža i ozbiljna optužba, organi Srpske da ispitaju navode

Očito je da je video snimak loša montaža, naveo je reagujući na danas objavljene snimke u medijima Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS-a.

“Na njemu je naznačen datum 28. avgust, a moj sagovornik u snimku nosi prsluk. Dovoljno je da potražite na internetu vremensku prognozu za navedeni datum u Beogradu, sa jedne strane, a sa druge da pogledate kako smo bili obučeni”, ističe Radović u saopštenju koje je stiglo iz Sekretarijata SDS-a.

Pozivao je Tužilaštvo i MUP Republike Srpske da ispitaju navode o milionima koji opoziciji pristižu iz Sjedinjenih Američkih Država.

“U svakom trenutku sam spreman da dam izjavu pred organima Republike Srpske. Ova gnusna laž je ozbiljna optužba, koja u vrijeme predizborne kampanje može značajno da utiče na svijest pojedinih birača koji nisu toliko upoznati sa makijavelističkim metodama ovog odlazećeg režima”, naveo je Radović.

Portal “Faktor magazin” objavio je danas na svom Jutjub kanalu dva video snimka na kojem, kako tvrde, Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS-a, sagovorniku u jednom restoranu, priznaje prljave poslove opozicije.

Uslijedile su reakcije, uglavnom političara iz vladajuće strukture, dok su opozicionari u prvom časovima nakon objavljivanja snimka ostali uglavnom bez komentara.

“Ukoliko je snimak stvarno tačan i autentičan, to je onda definitivno jedan od najvećih skandala, jedna od najgorih afera koju smo ikada imali u Republici Srpskoj”, ocijenio je savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević.

Ostavite komentar: