Omaž Titovoj supruzi: Tamara Vučić uputila poziv Željki Cvijanović za prisustvo modnoj reviji “Jovanka u boji”

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije u ime Tamare Vučić, supruge predsjednika Aleksandra, uputilo je poziv novoj članici Predsjedništva BiH Željki Cvijanović za prisustvo modnoj reviji “Jovanka u boji” koja se održava sutra u Beogradu.
Revija “Jovanka u boji” biće dio ovogodišnjeg Beograd Fešn Vika, a pripremana je kao svojevrsni omaž Jovanki Broz i njenom stilu odijevanja.Nova je prvenstveno objavila da je Tamara Vučić uputila pismo i hrvatskoj prvoj dami – Sanji Musić Milanović i pozvala je da prisustvuje reviji.

Generalni sekretar Predsjedništva Bosne i Hercegovine Zoran Đerić potvrdio je za Kliks da je supruga predsjednika Srbije iz Bosne i Hercegovine pozvala samo Željku Cvijanović kao novu članicu Predsjedništva Bosne i Hercegovine, dok supruge Željka Komšića i Denisa Bećirovića nisu pozvane.

Nova.rs je imala uvid u dokument koji je Vučić uputila Sanji Musić Milanović te su prenijeli da se u njemu navodi da je modna revija “Jovanka u boji” posvećena zajedničkoj istoriji “naših država i naroda”.

“Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišteni najfiniji materijali, koje sada, devet godina poslije njene smrti, dizajneri iz Srbije, kao i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije, pretaču u savremene kreacije”, navodi se dalje u tekstu.

Dodaje se da će Tamari Vučić biti izuzetna čast, ukoliko bi prva dama Hrvatske prisustvovala reviji koja će se održati 29. novembra u Palati Srbija.

“S nadom da ćete mi pružiti zadovljstvo da vas ugostim u Beogradu, primite izraze mog posebnog uvažavanja”, poručila je.

Revija “Jovanka u boji” biće dio 50. jubilarnog Beograd Fešn Vika, a na njoj će 23 dizajnera sa prostora nekadašnje Jugoslavije predstaviti komade koji su inspirisani otmenošću i elegancijom nekadašnje prve dame.

Ostavite komentar: