Obavili građansku dužnost: Političari iz Srpske izašli na glasanje

Predstavnici političkih partija u Republici Srpskoj danas su u velikom broju glasali na opštim izborima i zaokružili svoje favorite na listićima.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković glasao je jutros u Milićima. On je glasanje obavio u Srednjoškolskom centru “Milutin Milanković”.

Čubrilović glasao u Ekonomskoj školi u Banjaluci

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović glasao je jutros na biračkom mjestu u Ekonomskoj školi u Banjaluci.

U izjavi novinarima na biračkom mjestu rekao je da očekuje da izbori proteknu u najboljem redu i u demokratskoj atmosferi.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, glasao je danas u Banjaluci. Stanivuković je svoju građansku dužnosti ispunio u OŠ “Miloš Crnjanski” na Petrićevcu. Građansku dužnost obavio je i lider PDP-a, Branislav Borenović, koji je glasao takođe u Banjaluci.

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić glasao je jutros. Đajić je svoju građansku dužnost obavio u Osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš” u Banjaluci.

Predsjednik Narodne partije Srpske, Darko Banjac, glasao je danas u Kozarskoj Dubici. Banjac je glasao u Srednjoškolskom centru “Nikola Tesla” u Kozarskoj Dubici, navodi se u saopštenju Narodne partije Srpske.

Predsjednik Ujedinjene Srpske, Nenad Stevandić, obavio je svoju građansku dužnost i glasao jutros u OŠ “Branko Radičević” u Banjaluci.

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak glasao je na biračkom mjestu u naselju Šargovac.

Lider SPS na glasanje je došao nešto prije 13 časova u društvu supruge.

Predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović glasao je u Trebinju.

Ostavite komentar: