Nešić tvrdi da je već ozdravio: U taboru DNS slavlje uz rakiju nakon izlaska iz vladajuće koalicije

Nakon što je Predsjedništvo DNS odlučilo da istupi iz koalicije sa strankom Milorada Dodika, uslijedile su čestitke, poljupci, rukovanje i nazdravljanje rakijom.

U prostorijama stranke se okupilo tridesetak članova rukovodstva i veterana DNS, koji su se čekali red da čestitaju predsjedniku stranke Nenadu Nešiću, na, kako kažu, “hrabroj odluci”. Uslijedile su zdravice uz rakiju, i konstatacije tipa: “Sad valja zapeti, čeka nas mnogo posla”.

I tokom sjednice nekoliko puta su se mogli čuti aplauzi i glasan smijeh, što svjedoči da je, kako su potvrdili neki članovi Predsjedništva DNS, “stvar odavno prelomljena” i da je danas samo donesena i formalna odluka o raskidu koalicije.

Nakon što je, po okončanju sjednice, Nešić obznanio da DNS istupa iz koalicije sa SNSD i ide u opoziciju, novinari su ga pitali za – zdravlje.

Na pitanje kako se sada osjeća i kakvo mu je zdravstveno stanje, nakon što je prije dva dana “iz zdravstvenih razloga” podnio ostavku na poziciju v.d. direktora “Puteva RS”, Nešić je odgovorio da više nema zdravstvenih problema.

“Sad sam dobro, uostalom imam odličan ljekarski tim, evo iskusni doktor je uz mene”, rekao je Nešić, pokazujući na člana Predsjedništva DNS dr Duška Ivića iz Prijedora, piše Srpskainfo.

Ostavite komentar: