Cvijanovićeva u Bijeljini: Očekujem ubjedljivu izbornu pobjedu zajedničkog kandidata Miće Mićića

Potpredsjednik SNSD Željka Cvijanović izjavila je večeras u Bijeljini da je formula za budućnost i dalji razvoj sinergija lokalne i republičke vlasti u Republici Srpskoj i zajednička sinergija sa vlastima u Srbiji.

“Očekujem ubjedljivu izbornu pobjedu zajedničkog kandidata za gradonačelnika Miće Mićića, ubjedljivo najjaču odborničku listu SNSD sa najviše osvojenih mandata, što će kroz široku koaliciju biti dobitna formula za Bijeljinu i Semberiju s obzirom na sve važne projekte koji su već realizovani i one koje planiramo realizovati u budućnosti”, rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon sastanka Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Ona je dodala da nema razvoja lokalnih zajednica bez bavljenja ozbiljnim politikama i ocijenila da je okupljanje za Bijeljinu formula sigurne i stabilne vlasti.

“Želimo da napravimo ono što Bijeljina zaslužuje i to ne može postići sama, ma ko bio na vlasti, bez podrške republičkih istitucija i ponosna sam na ono što smo zajedno, kroz angažman republičkih institucija već uradili ovdje i projekte podrške u svim sferama života i svim stanovnicima Semberije”, poručila je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da su to sve strateški važni projekti za život ljudi, a posebno je ukazala na blizinu Srbije i prednosti koje to pruža Semberiji.

“Blizina Srbije daje posebne garancije, imali smo angažman novca iz Vlade Srbije koja je značajno promijenila život u mnogim našim lokalnim zajednicama i pomogla da se realizuju strateški projekti”, istakla je Cvijanovićeva i dodala da je sinergija formula za budući razvoj Semberije i cijele Republike Srpske.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Nedeljko Ćorić izjavio je da je njihov ciljani rezultat izborna pobjeda zajedničkog kandidata za gradonačelnika Miće Mićića i najbolji rezultat za listu SNSD, sa osvojenih najmanje osam mandata.

“Sinergijom lokalne i republičke vlasti uspjećemo da realizujemo sve ciljeve koje smo kao koalicija postavili i Bijeljina će se vrlo brzo razvijati”, rekao je Ćorić.

Nakon sastanka Gradskog odbora SNSD u Etno-selu “Stanišići”, u Bijeljini je održan i sastanak sa koalicionim partnerima na lokalnom nivou.

Zajednički kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić rekao je novinarima da će koalicija koja je napravljena za Bijeljinu omogućiti realizaciju projekata za bolji život građana kao što su izgradnja auto-puta, odbrana od poplava, jačanje učeničkog standarda i napredak u svim sferama.

On je zahvalio vladama Republike Srpske i Srbije na svemu što je do sada urađeno na ovom području i što će zajedničkim snagama biti urađeno u budućnosti za dobrobit građana i grada Bijeljine.

Ostavite komentar: