Cvijanovićeva nakon sastanka: Tesliću treba aktivna lokalna vlast

Potpredsjednik SNSD Željka Cvijanović izjavila je danas da Tesliću treba aktivna lokalna vlast, koja će imati dobru komunikaciju sa institucijama Republike Srpske i njenim predstavnicima u zajedničkim institucijama BiH, da bi u ovoj lokalnoj zajednici bili realizovani već definisani projekti.

“Očekujem da ćemo nakon lokalnih izbora ovdje moći da uđemo u ozbiljnu realizaciju svih planova koje smo napravili. Za to nam trebaju aktivne i odgovorne lokalne vlasti. Treba nam načelnik koji će se hvaliti time da dobro komunicira sa Vladom Republike Srpske i sa našim ljudima na nivou institucija BiH, a ne neko ko se hvali time da se nikad nije obratio republičkim institucijama ili predsjedniku Republike”, istakla je Cvijanovićeva. Ona je, nakon nakon današnjeg sastanka u Tesliću sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD, navela da je lokalni odbor dobar, da su ljudi svjesni političkih izazova i zadataka.

Cvijanovićeva je dodala da postoji i svijest o tome da se ove godine i izbori i sve u vezi sa izbornim procesom dešava u apsolutno drugačijim uslovima zbog pandemije virusa korona.

“Moja poruka stanovnicima Teslića jeste da je ovo dobra prilika da zajedno definišemo šta je na dnevnom redu i da zajedno kroz aktivnosti lokalne vlasti sa republičkim realizujemo sve važne projekte koje smo ovdje već definisali, i krupne i one sitnije”, naglasila je Cvijanovićeva.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Teslić Dragan Bogdanić predstavio je Cvijanovićevoj krupne infrastrukturne projekte, za koje kaže da ne mogu biti realizovani bez podrške institucija Republike Srpske, od kojih je izdvojio povezivanje ove opštine sa auto-putem, toplifikaciju, te izgradnju obilaznice.

Ostavite komentar: