Cvijanovićeva nakon sastanka: Opredijeljenost da se održi stabilnost Srpske

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović smatra da je u predstojećem periodu važno održati stabilnost Republike Srpske, te da su stranke vladajuće koalicije u Srpskoj opredijeljene da tako i bude.

Cvijanovićeva je istakla da su koalicione i politike Vlade Srpske usmjerene na to da građani Srpske žive u stabilnosti, miru i prevazilaženju problema.

“Djelujemo kao tim, ponašamo se tako, ali i planiramo određene stvari kao tim, jer namjeravamo da u kontinuitetu radimo veoma odgovorne poslove u narednom periodu u Republici Srpskoj, ali i svega što je u vezi sa spoljnim aktivnostima”, rekla je Cvijanovićeva nakon sastanka stranaka vladajuće koalicije u Srpskoj.

Ona je navela da je na sastanku bilo riječi i o rokovima koji su dati u vezi sa prijavama za predstojeće izbore, kao i o temama u vezi sa politikama koalicije i Vlade Srpske, odnosno na koji način ići u susret određenim problemima.

“S obzirom na to da je turbulentno u cijelom svijetu, ni mi nismo toga pošteđeni. Mnogo veće i jače ekonomije trpe ogromnu štetu i dugujemo veliku zahvalnost članovima Vlade, ali i institucijama koje sa njima rade na pronalaženju rješenja za određene probleme”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da su na sastanku pozdravljene odluke o povećanju penzija i plata.

“Nastavićemo predano da radimo kao jedan tim, kako bismo izašli na kraj sa problemima koje nosi globalna kriza, ali i da bismo pozicionirali Republiku Srpsku na način kao što smo to radili i do sada, sa jasnim stavom i mišljenjem naših institucija, ali i djelovanjem kada je riječ o spoljnim dešavanjima”, rekla je Cvijanovićeva.

Osim Cvijanovićeve, sastanku su prisustvovali predsjednik NPS-a Darko Banjac u svojstvu domaćina, te predsjednici SP-a Petar Đokić, NDP-a Dragan Čavić, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić i zamjenik predsjednika Demosa Spomenka Stevanović.

Ostavite komentar: