Cvijanović: “I ranije su pokušavali da me diskredituju, pa sam ih pobijedila”

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović poručila je danas opozicionim partijama da i na prošlim izborima nema šta nisu radili i na koji način sve nisu pokušali da je diskredituju – pa ih je pobijedila.

“Na ovaj dugački roman dvije dame /Jelene Trivić i Aleksandre Pandurević/ odgovoriću kratko: I na prošlim izborima sam vam bila nezanimljiva, i nema šta vaše partije nisu radile i na koji način sve nisu pokušale da me diskredituju, pa sam vas pobijedila”, izjavila je Cvijanovićeva Srni.

Cvijanovićeva je istakla da ona mržnju ne sije, već kaže da nije preporuka plaćati penzionerima 65 odsto ondašnje penzije, uz obrazloženje da nema novca.

“Nije preporuka ni napuštati Narodnu skupštinu Republike Srpske svaki put kad se raspravlja o važnim pitanjima. Nije preporuka ni lagati građane da nećete uzeti poslanički mandat, a onda to učiniti. Takođe, nije preporuka ni u predizborne svrhe zlupotrebljavati tuđu ličnu ili porodičnu tragediju. Koliko ja vidim, s lakoćom ste samo to do sada radili. Znači, ovo nije lično. Govorim o vašoj politici”, rekla je Cvijanovićeva.

 

 

Ostavite komentar: