Čestitke mladom teniseru: Marko Maksimović na prijemu u kabinetu Željke Cvijanović

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović primila je u svom kabinetu Marka Maksimovića osvajanje završnog Mastersa u Monte Karlu u konkurenciji do 16 godina.

Maksimović osvajanjem Mastersa u Monte Karlu ostvario najbolji rezultat u istoriji junioskog tenisa
Veliko mi je zadovoljstvo što sam imala priliku da upoznam Marka Maksimovića, njegovog oca, trenera i ljude koji su mnogo dali tenisku u Republici Srpskoj, koji su se okupili oko ovog velikog uspjeha. Čestitam još jednom i drago mi je što u ime u institucija mogu da kaže da ćemo podržavati sve one koji imaju talenta, koji pokažu sjajne rezultate i dođu do  njih. Imperisonirana sam onim što sam čula danas, načinom na koji se dolazi do uspjeha u koji je utkano mnogo upornosti, mnogo ljubavi, mnogo odricanja i svih drugih stvari . Zadovoljna sam što je i grad Doboj pokazao interesovanje rekla je predsjednica Cvijanović i dodala:
Čini me zadovoljnom, što sam imala priliku da čujem koliko je klub u Doboju dobro organizovan,  kabinet Predasjednika Republike Srpske i resorna ministarstva će biti na usluzi  da daju podršku u cilju što  većih uspjeha – dodala je predsjednica Cvijanović.

Na podršci i prijemu predsjednici Cvijanović se zahvalio i Marko Maksimović.
Želim da se zahvalim predsjednici na ovom prijemu. Utisci su fantastični, zadovoljan sam igrom i onim što sam uradio u Montekralu. Najteži meč bio je u polufinalu, vjerovao sam, u sebe, na kraju sam, pobedio. Srećan sam što sam ovaj trofej donio u Doboj i Republiku Srpsku, nadam, se da ću u narednoj godini odigrati više ITF i fjučers turnira – rekao je Maksimović.
Na prijemu kod predsjednice Republike Srpske bili su Markov trener Denis Spahić, otac Rastko Maksimović, brat Filip Maksimović, predjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović i generalni sekretar TSRS Dragan Dragičević, prenosi Srpskainfo.

Ostavite komentar: