Vojaž razačaro fanove: Cijena karata nije bila jeftina, a on završio nastup nakon 45 minuta

02.04.2024. | 15:55

Mihajlo Veruović Vojaž ima obožavaoce koje je stekao još na početku svoje karijere. On se na estradnoj sceni pojavio sa svojom tadašnjom djevojkom Anđelom Ignjatović Breskvicom 2019, kada su objavili svoj prvi singl i stekli simpatije publike, pogotovo tinejdžera.

Danas njegove koncerte uglavnom najviše iščekuju tinejdžeri, pa je tako na nastupu koji je reper imao nedavno u Leskovcu bio ogroman broj mladih. Oni su jedva čekali da vide Vojaža, međutim, kako nam izvor javlja, djeca su nakon njegovog nastupa bila razočarana.

– Moj sin je došao kući i kukao: “Mama, mama, pevao je samo 45 minuta i pobegao.” Iznervirali smo se i ja i svi ostali roditelji koji su deci dozvolili prvo da izađu do tako kasno u noć, a onda i da za taj njegov nastup izdvojimo sumu od 1.500 dinara, i da im damo za piće, i on dođe i tako kratko peva i ode. Moj sin, a i ostala deca rekli su da ga više ne vole i da neće više nikad otići na njegov nastup – rekla nam je majka jednog dečaka (ime poznato redakciji), piše “Kurir”.

Oznake: Cijene, Nastup, Vojaž