Haris Džinović progovorio o Melini: “U brak je ušla kao bumbar sa 80 kilograma”

02.04.2024. | 15:41

U porodičnom domu na Senjaku, nastala je prava drama kada je Melina Džinović došla u vilu, nakon čega je Haris Džinović pozvao policiju.

Ubrzo nakon toga je policija reagovala i stigla u dom Harisa Džinovića.

I Melina i Haris Džinović su bili u policijskoj stanici. Ona je dala izjavu i kratko se zadržala, dok je Haris ostao nekoliko sati u stanici policije.

Prilikom dolaska u policiju Melina Džinović je izgovorila: “Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dvije godine”.

Inače, Haris Džinović jednom prilikom rekao je kako je njegova supruga imala 80 kilograma kada je ušla sa njim u brak.

– Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne djece i ušla u brak kao bumbar sa 80 kilograma. Nakon porođaja je imala samo 64. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan, vrlo je teško – izjavio je pjevač jednom prilikom.

Takođe, Melina je jednom prilikom ispričala da je Haris čovek kakvom svako može poželjeti.

– Živim slobodan život bez ikakvih zabrana, ali Harija uvijek pitam za sve. Pa, čak, i da li mogu da izađem, što je njemu smiješno. Vodim život kakav mi je on omogućio, to čovjek može samo da poželi.

Iznio intimne detalja iz braka

Haris je pre samog incidenta koji se dogodio u vili na Senjaku, u emisiji “Scena”, koja se emituje na Blic TV, izneo čitav niz detalja o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.

– Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu… Svako je htio da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo ljepše – rekao je, između ostalog, Haris.