Vješto krije privatni život: Katarina Radivojević otkrila koje estetske korekcije je radila

18.04.2024. | 18:53

Glumica Katarina Radivojević veoma vješto krije svoj privatni život, a u medijima se pojavljuje isključivo kada govori o poslu, novim projektima i ulogama.

Međutim, jednom prilikom Katarina je napravila presedan i u jednoj emisiji je otkrila kako se njeguje i da li je radila neke estetske korekcije.

– Ja sam tip koji ne umije ništa da sakrije, tako da sam uvijek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste vidjeli moje roditelje… Ne bih da se hvalim, ali ja sam i cijelog života vježbala. To je pomoglo mom tijelu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dvije ili tri nedjelje. Tijelo pamti i uspijeva da zadrži dobru formu – rekla je tada Katarina.

Istakla je tada da se skroz prepušta svom ljekaru, u čije znanje i stručnost beskrajno vjeruje, kada je u pitanju njega lica. Smatra da je veliki esteta i profesionalac, i umije sve da uradi umjereno, na pravi način.

– Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje – bolje. Tretirali smo cijelo čelo i malo oko očiju, bore smijalice. Ja imam 45 godina i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svijetle oči i škiljim, pa kada se ljeto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam – rekla je glumica.

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, iako su mediji često spekulisali da ih je povećavala, kao i sa velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

– Nije bilo potrebe da nešto mijenjam. Razumijem djevojke kojima intervencije daju samopouzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa mjerom i ne bi trebalo pretjerivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga mijenjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste vidjeli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario, ali i dalje ima ta usta – napomenula je umjetnica, piše Blic.