U zvijezdama “sve piše”: Ovim znakovima horoskopa odlazak na posao je stres

06.09.2020. | 06:45

Astrologija “tvrdi” da se neki horoskopski znakovi loše slažu s kolegama na poslu, pa im poslovni odnosi stvaraju stres, a ne veselje.

Ovan

Ovnovi su veoma ambiciozni i teško odstupaju od svojih stavova i mišljenja pa se zbog toga veoma loše slažu s kolegama. Teško pronalaze zajednički jezik, piše hrvatski Indeks.

Blizanci

Blizanci vole mnogo da pričaju, pa im je zbog toga teško da se suzdrže od širenja tračeva. Zbog toga nisu baš omiljeni među kolegama, a poznati su i po tome što lako zabiju nož u leđa saradnicima.

Lav

Lavovi su veoma dominantni i vole da šefuju, čak i onim kolegama koji su na istom poslovnom nivou kao i oni. Uz to na poslu znaju da budu veoma hladni.

Djevica

Djevice su perfekcionisti i sve mora da bude onako kako su oni zamislili. Na poslu znaju da budu tvrdoglavi i veoma kritični.

Jarac

Jarčevi su veoma vrijedni pa je mnogima zbog toga s njima teško da rade – oni insistiraju na svemu. Sve mora da se obavi odmah i mora da bude savršeno. Uz to su i veoma takmičarski nastrojeni, što im stvara probleme u odnosima s kolegama.

Oznake: Horoskop, Posao, Stres