Trudna ljubavnica Tonija Bijelića?! Dragana Mirković preko izdaje nije mogla da pređe

27.03.2024. | 10:55

Muzička folk zvijezda Dragana Mirković juče je izdala zvanično saopštenje i obavijestila javnost da se nakon 24 godine razvodi od svog supruga, biznismena Tonija Bijelića.

Kako portal Republika tvrdi, Dragana je donela ovu odluku nakon što je saznala da je nova devojka njenog supruga trudna.

“Kao što je Dragana juče izjavila, Toni i ona već tri godine nisu zajedno. On ima mlađu devojku, sa kojom živi u Njemačkoj. Dragana je kao požrtvovana majka sve krila, pokušavajući da spase djecu od skandala, ali joj je prekipjelo kad je saznala da je Tonijeva ljubavnica trudna. Shvatila je da mora da obavijesti javnost i djecu poslije ove izdaje”, rekao je za Republiku upućen izvor.

Ovo priču potvrdilo im je nekoliko osoba bliskih Dragani. Kako su ispričali, pjevačici je teško palo to što je Toni našao drugu, ali je zbog djece pokušala da spase brak. Međutim, sve se promijenilo kad je saznala da je Tonijeva ljubavnica trudna.

“Da, istina je, Dragana je saznala da Toni čeka dijete sa drugom i potpuno se slomila. Ona je posljednja osoba koja je zaslužila ovako nešto. Više od dvije decenije je živjela za njega i djecu koju mu je rodila, ali preko ovakve izdaje nije mogla da pređe”, ispričala je Draganina bliska prijateljica.

Podsjetimo, Dragana je juče saopštenjem obavijestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje djece – ćerku Manuelu i sina Marka.

“Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak”, istakla je Dragana Mirković u obraćanju javnosti.