Biznismen mjesecima ne krije da ima novu romansu: Toni Bijelić novu djevojku upoznao i sa Anom Nikolić

27.03.2024. | 10:15

Toni Bijelić već mjesecima živi sa novom ženom koja je znatno mlađa od njega, a koju se nije trudio ni da krije od ljudi, bar dok se zvanično ne razvede od Dragane Mirković, piše Telegraf.

Kako navode, on je novu izabranicu nedavno čak upoznao i sa Anom Nikolić, sa kojom su se vidjeli u Hrvatskoj.

– Oni su bili u jednom mjestu na primorju i to sa Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu žensku osobu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to, mislim na to druženje i susret, jer je Ana u dobrim odnosima sa njom i prethodno joj je bila i na koncertu u Areni, 16. februara – kaže izvor.

Kako se spekulisalo još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mjesecima nisu živjeli na istoj adresi, a prema tvrdnji sagovornika uspješni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

– Oni žive u dva mjesta… Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana riješiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno – rekao je izvor.

Podsjetimo, Dragana je juče saopštenjem obavijestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje djece – ćerku Manuelu i sina Marka.

“Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak”, istakla je Dragana Mirković u obraćanju javnosti.