Tanja Bošković iskreno! Glumica otkrila šta je radila da ne bi postala narkomanka

01.12.2023. | 19:35

Poznata glumica Tanja Bošković (69) godinama je zvanično u penziji, međutim, još uvijek ne želi da odustane od svog životnog poziva.

Od gluposti i od lude glave. Ne mogu da kažem: “Ja ne mogu”. Vezana sam za moje kolege. Mi od ovoga ne živimo samo materijalno, već i duhovno. I kada mi dođe da kažem da ne mogu, zastidim se i pomislim da je možda nekome baš tog dana potrebno “to nešto”. To je pretjerano, to nije dobro ni za zdravlje, ni za živce rekla je nedavno Tanja, pa priznala šta radi da se ne bi odala narkoticima ili drugim porocima.

– Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka. Uzmem da spremam kuću. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora fizički da se desi nešto. Komplikovan je ovaj zanat, lako nam je se popeti u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno – ističe Tanja.

– Dešavaju se predstave kada cijeli ansambl radi to zajedno. Recimo poslije “Ljubavnog pisma”, predstave koju igramo preko dvadeset godina, mi sjedimo zajedno i razgovaramo. I tako se najbolje spusti to na pravu mjeru. Vi glumica možete da ubijete lošom riječju ili pogledom koji je upućen sa nipodaštavanjem. Možete duševno da ga osakatite za cijeli život. O tome se sve manje misli – zaključila je glumica jednom prilikom, piše Informer.

Tanja je nedavno otkrila još detalja iz svakodnevice.

– Ja sam žena u penziji i imam prava šta god hoću, a da ne moram ništa. Nekad pustim tišinu u mislima, to je najteže. Volim da plivam, da šetam. U šetnji mogu da se dese razne senzacije u mozgu – kazala je ona, pa progovorila i o ljepoti:

– Ljepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smiješno. Zamislite te djevojke koje stavljaju implante u jagodice, u grudi, ne znam gdje sve više… Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživjela. To mi je najljepše od svega. Znam i kad sam rđa bila, i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga – bila je iskrena glumica.