“Srpska Džej Lo”: Ona je bila prva ljubav Novaka Đokovića FOTO

14.03.2024. | 13:22

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković već godinama uživa u ljubavi sa suprugom Jelenom. Par se vjenčao 20214. godine nakon dužeg zabavljanja, a prije nego što je upoznao Jelenu, Novak je bio u ljubavi sa Lidijom Popović.

Bilo je to prije nego što je srpski teniser postao planetarno popularan i najbolji na svijetu u ovom sportu, a Novakova karijera je i presudila ljubavi. Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom koja mu je danas supruga.

Međutim, i Lidija Popović je danas dio javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 400.000 pratilaca. Prije dvije godine je Lejdi Li imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog navodno zaradi i 30.000 evra.

Lidiju zovu i “srpska Džej Lo”, a u jednom od intervjua otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

– Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale – rekla je Lidija za domaće medije svojevremeno.

Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari – dodala je, prenosi Kurir.