Potpisao: Bejbi Lazanja zvanično počinje svjetsku karijeru

11.06.2024. | 10:10

Hrvatska muzička zvijezda koja je osvojila publiku širom svijeta, Bejbi Lazanja, potpisao je globalni ugovor sa jednom od najistaknutijih muzičkih produkcijskih kuća – Universal Music Group.

“Oduvijek sam želio da eksperimentišem sa muzikom i stvaram projekte koji nisu ograničeni na jedan muzički žanr. Drago mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da krenu u novo poglavlje sa mnom i željni da moju muziku predstave globalnoj publici. Upravo smo završili snimanje nove pjesme i spota koji jedva čekam da podijelim sa svima. Takođe, u pripremi je i album koji će sadržati dosta novog zvuka. Veoma sam srećan što predstavljam ovo izdanje publici, jedva čekam da vidim i čujem reakcije. Radujem se što ću vidjeti šta budućnost donosi”, rekao je Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, prenosi “Slobodna Dalmacija”.

Podsjetimo, Bejbi Lazanja je ušao u hrvatski izbor za Pjesmu Evrovizije – “Doru” kao rezerva sa sada već globalnim hitom “Rim Tim Tagi Dim”.

Poslije prvog nastupa u nacionalnoj selekciji, popeo se na prvo mjesto u kladionicama kao apsolutni favorit.

Na finalu Evrovizije osvojio je najviše glasova publike, ali zauzeo je drugo mjesto, jer ga je zbog glasova žirija prestigao nebinarni Švajcarac Nemo, prenosi “b92”.