Novi način zarade: Vojaž pjeva na maturama na plejbek za 3.000 evra

11.06.2024. | 09:42

Mihajlo Veruović Vojaž riješio je da iskoristi svoju trenutnu popularnost i to što je omiljen kod mlađe populacije, pa tako odnedavno pjeva malim i velikim maturantima po beogradskim hotelima.

Treper se u hotelu obično pojavljuje na vrhuncu večeri, kada na plejbek oduševljenim maturantima otpjeva nekoliko pjesama, a za to uzima 3.000 evra. Nastup obično traje pola sata. On je imao nekoliko ovakvih gaža u posljednjih nekoliko nedjelja, a snimak jedne od njih završio je i na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako Vojaž na proslavi u trenerci čestita maturu đacima jedne beogradske škole:

– Želim da čestitam maturu svim klincima iz “Dositeja”. Čestitam, očekuje vaš još mnogo stvari. Sad kad sam ušao ovdje, sjetio sam se svoje male mature. Mnogo ste slatki. Ajde da kidamo. Na kratko, brate, “La, la, la”. Puštaj – rekao je Vojaž euforičnoj deci.

Inače, Vojaž je i dosad praktikovao da se pojavljuje kao specijalno iznenađenje na rođendanima i proslavama, a ono koje je privuklo najviše pažnje u javnosti bilo je kad se pojavio s Nućijem na proslavi punoljetstva koju je Ceca Ražnatović zajedno sa sestrom Lidijom organizovala za 18. rođendan svoje sestričine Helene Ocokoljić.

Ponosna tetka je tada zajedno sa omladinom uživala uz taktove njegove pjesme “Tresi, tresi”, pa je lomila kukovima kao nikad dosad. Njihovo prijateljstvo se tada i produbilo, pa su treper i folk zvijezda snimili duet “Muškarčina”, koji za nekoliko dana treba da se pojavi u javnosti.

(Kurir)