“Pobjegla” daleko od očiju javnosti: Procurila fotka Jelene Janković, ovako danas izgleda FOTO

27.02.2024. | 11:01

Jelena Janković, nekada jedna od najboljih teniserka svijeta, vodi miran, porodičan život, daleko od očiju javnosti.

 

Posljednjih godina se rijetko pojavljuje u javnosti. Po završetku karijere Jelena se posvetila porodici. U aprilu 2021. godine dobila je kćerkicu Unu iz braka sa uglednim doktorom Brankom Baraćem.

Rijetko je viđamo, pa je konačno na Instagramu “isplivala” jedna fotka naše bivše teniserke. Odao je prijatelj dok je bila u Dubaiju, pošto je početkom godine objavio njihovu zajedničku fotografiju. Jelena je bila, kao i uvijek, nasmijana, besprekorno obučena, izabrala je ležernu kombinaciju, jednostavan plavi komplet. Sakrila se iza tamnih naočara, možda je ne biste prepoznali da je prošla pored vas, prenosi Informer.

Jelena je posljednju objavu na društvenim mrežama imala upravo iz Dubaija, i to iz 2020. godine, pa je interesantno vidjeti kako danas izgleda. Nema je na javnim događajima, a rijetko se oglašava u medijima, nije ni aktivna na društvenim mrežama.

– Jurim za djetetom, život se totalno promijenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dijete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbijedim njegu i brigu, briga o djetetu je uvijek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija – rekla je u jednom intervjuu Jelena.