Stara ljubav zaborava nema: Oni zauvijek pamte bivše

27.02.2024. | 06:30
Preboljeti staru ljubav nerijetko umije biti vrlo dug i bolan proces. Neki horoskopski znaci se neće ni okrenuti, dok drugi ne zaboravljaju bivše ni za dva života.

Rak

Kada se pojave poteškoće u trenutnoj vezi ili samo mirisna svijeća podsjeća na parfem bivšeg partnera, Rakovi odmah počinju da osjećaju nostalgiju. Rak je upravo horoskopski znak koji će, u znak sjećanja na prošle veze, zadržati sitnice koje ga podsjećaju na bivšu ljubav, a zbog toga je velika vjerovatno da će naletjeti na ljubomoru sadašnje.

Škorpija

Bez obzira na to da li Škorpija razmišlja o mogućnosti da se vrati bivšem partneru, o mogućnostima da mu se osveti, ili se prisjeća nepravde koja joj je priređenja, neka nevidljiva nit povezuje ovaj horoskopski znak sa prošlošću. Doživljavajući sve duboko u sebi, Škorpije često ne dozvoljavaju da njihove emocije izađu na površinu, zbog čega ne zaboravljaju bivše tako lako.

Ribe

Niko nije kraljica drame kao Ribe. Svjesni svakog iskustva, svaki rastanak doživljavaju veoma bolno duži vremenski period. Nerijetko to pokazuju vrlo razmetljivo kako bi dokazali koliko duboko znaju da vole. Čak i ako se nova, ništa manje vrijedna ljubav uskoro pojavi u životu Riba, ovaj horoskopski znak jednostavno ne zna kako da jednu osobu zamjeni drugom, vezujući se za svaku na svoj način, pa joj dajte vremena