Otkrila detalje: Anica Lazić progovorila o vezi sa 40. godina starijim Lazarom Ristovskim

04.04.2024. | 09:45

Glumica Anicom Lazić prvi put se oglasila i otkrila detalje emotivne veze sa 39 godina starijim kolegom Lazarom Ristovskim, s kojim trenutno odmara na Maldivima.

Oni do sada nisu otkrivali detalje romanse, a na društvenim mrežama dijelili su nekoliko zajedničkih fotografija i snimaka, a jedna od posljednjih fotografija na njenom Instagramu je sa zajedničkog putovanja.

Naime, oni su posjetili Maldive odakle su se vratili puni utisaka, a sada je Lazićeva prvi put progovorila za medije o Lazaru, prenosi Telegraf.

“Lazar i ja smo sličnog temperamenta i volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali”, rekla je glumica. Prema njenim riječima, Maldivi su jedno od onih mjesta na zemlji koja vas opčine:

“Obore vas s nogu svojom ljepotom, bojama, prijatnom klimom i fantastičnim ljudima. Na Maldivima je sve pitomo i bezopasno. To je mjesto najljepših zalazaka sunca. Za izlaske ne znamo, jer smo ih prespavali”.

Opčinilo ju je i što su svuda išli bosi.

“Bez obuće smo hodali po najfinijem puderastom pesku bele boje”.

Ipak, tokom boravka na tom prelepom ostrvu nisu se samo pasivno odmarali već su stekli i neka nova iskustva:

“Od Maldivljana može puno da se nauči o prirodi i njenom očuvanju, o odnosu prema životinjama koje tamo žive, o ugostiteljstvu i srdačnosti sa kojom se odnose prema svakom gostu. Maldivljani žive u sadašnjem trenutku, bez stresa i žurbe. Tamo je odmor zagarantovan. Putovanje na Maldive je avantura sa koje se vraćamo odmorniji za nove poslovne izazove, a što je najvažnije, bogatiji za nova prijateljstva koja smo sklopili na tom magičnom ostrvu”, dodala je Anica za “Alo”.