Toni smršao čak 30 kilograma: Razvodi se od Dragane i potpuno se tranformisao FOTO

04.04.2024. | 08:23

Čuvena pjevačica Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije dvije i po decenije od započinjanja njihove romanse.

Dragana je prošle nedjelje priznala da su se rastali još prije tri godine, te da sve vrijeme žive na različitim adresama, što je iznenadilo sve.

Toni je započeo novi život, te se uveliko piše da sa novom izabranicom živi u Njemačkoj. On je nedavno uspio da skine čak 30 kilograma, a Dragana je tada demantovala da je operacijom smanjio želudac.

Toni Bijelić smršao 30 kilograma

Toni sada izgleda dosta drugačije u odnosu na period od prije par godina, što se može vidjeti na nekim od posljednjih objava na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

Toni pokušavao da vrati Draganu

Iako je do pucanja njihovog odnosa došlo tokom 2021. godine, Toni je, kako se naširoko pisalo, Dragani na snimanje programa njihove televizije oko novogodišnjih praznika 2022. godine slao buket cvijeća sa specijalnom porukom.

– Volim te kao prvog dana – pisalo je u poruci, što je Dragana pred svima prokomentarisala:

– Jao, od Tonija! A od koga bi drugog… Samo on, nema ko drugi! Kao prvog dana, kaže… Dobro… On je prepun iznenađenja, definitivno, ovo nisam očekivala.

“Nisam kao moj suprug da pokazujem automobile”

Dragana je nedavno potkačila još uvijek zakonitog supruga dok je pričala kako joj materijalno nikada nije bilo bitno.

– Možete da me vozite u Smartu, možete da me vozite, evo, u Majbahu, nebitno je, ja nisam taj tip uopšte, da mi je to nešto bitno… Zašto sve mora da bude glamur, kad može da bude nešto nostalgično… Nekad su svi vozili Stojadina, kasnije Juga, Fiću… Meni je to draže nego neki “vau” auto! Nikad nisam bila za to. Moj suprug je volio tako kroz mene da pokazuje svoje automobile, ali ja nisam taj tip – istakla je ona za hrvatskih “24sata”.