Opirao se, ali uzalud: Popularna pjevačica otkrila zašto muž u početku nije želeo da bude sa njom

26.02.2024. | 18:55

Indira Levak godinama je skladnom braku sa svojim suprugom Miroslavom, ali sada je priznala da joj brak ipak nije idealan koliko god se to nekome činilo.

Indira je otvoreno priznala da imaju problema kao i u svakom braku, ali da oni sve to brzo prebrode.

“Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura… Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dvije temperamentne osobe. Ja sam Djevica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede”, istakla je pjevačica.

Ona je dodala da je inače jači pol voli zbog njene ženske snage.

“Mene muškarci veoma vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga, bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: ‘Šta ću ja sa pjevačicom?’ A ja sam njega prva pozvala. Trebalo je na prvi dejt da dođe u 12 časova, a stigao je tek u 19, oklijevao je. Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pjesme. Vjerujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući. Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene”, ispričala je Indira.

Levak otkriva i kako je polazi za rukom da uvijek bude pozitivna i nasmijana:

“To sam prosto ja! Priroda i dar od Boga. Kažu da sam popila neki energetski napitak kada sam bila mala (smijeh). Vesela sam, ali imam i loše trenutke. Tada se sakrijem u četiri zida i procesuiram stvari, znam i da zaplačem, ali to brzo prođe”.