Takmičarka Zvezda Granda najavila da će gola doći u šou: Dokazaću da nije sve u pjevanju

26.02.2024. | 18:15

Iz muzičkog takmičenja Zvezde Granda, u posljednjoj emisiji ispala je takmičarka Milica Kostadinović.

Trudeći se da se izbori sa suzama, Milica je nekako smogla snage da stane pred kamere i prokomentariše svoje učešće:

“Jao! Ne radi se ovde o tome šta sam ja očekivala, odmah da kažem”, rekla je.

Na pitanje šta je najviše povrijedilo, Milica je rekla:

“To što sam najmlađa, a znam da mogu najviše od svih ovdje. Svjesna sam toga. Nekako smatram da u nas najmlađe treba da ulože najviše vremena i prostora. Generalno se uvijek trudim kada je ova scena u pitanju. Meni ovo znači mnogo, nije mi kao neka prolazna faza ili stanica”.

Mlada pjevačica je za “Grand Onlajn” najavila i kakva će se pojaviti, ukoliko je Saša Popović vrati u takmičenje.

“Rekla sam sebi da bude kako treba da bude. Ako me Saša Popović vrati u takmičenje gola ću da dođem. Еto, prosto i jednostavno. Dokazaću da nije sve u pjevanju”, rekla je ona.

Milica je tokom takmičenja bila uglavnom loše ocjenjivana od strane žirija, zbog toga što je njen fokus bio više na scenskom nastupu, koreografiji i kostimima, nego na samom pjevanju. Jednom je čak doživjela neprijatnu situaciju kada je Svetlana Ceca Ražnatović ustala da provjeri da li Milica nosi tange.

Ana Bekuta je tada ozbiljno zamjerila maloljetnoj takmičarki zbog kostima koji je jedva prekrio njene intimne dijelove tijela. Bekuta je istakla da je na vrijeme vidjela njene “tanga gaće”, ne bi joj ni dala glas.

“Da sam vidjela da si ti obukla tanga gaće, ne bih ti dala glas. Nisam za to da se naše kandidatkinje pojavljuju tako, uopšte nije važno koji je vijek. Nijedna cura ubuduće neće dobiti moj glas ako se pojavi u tangama. Milice, praštaj, al’ takav je moj stav”, rekla je Ana Bekuta, dok se Milica pravdala.

“Obukla sam se ovako jer smatram da nema svako priliku da stane na ovu scenu i Zvezde Granda treba maksimalno ispoštovati”, pravdala se Milica u emisiji, nakon čega je Saša Popović zahtijevao od Cece Ražnatović da provjeri da li takmičarka zaista nosi tange.

“Kako si zgodna, kako si mlada! Bodi djevojka ima. Dijete je zgodno, mlado i jedro”, bio je Cecin komentar.