“Nisam mogao da izdržim”: Nenad Jezdić prekinuo predstavu VIDEO

15.03.2024. | 12:29

Glumac Nenad Jezdić već godinama izvodi monodramu “Knjiga o Milutinu”, koja je zbog svoje popularnosti stekla status kultne izvedbe za koju se uvijek traži karta više. Ipak, da među onima koji uspiju da dođu do karte i uživaju u maestralnom Jezdićevom izvođenju nema uvijek baš fokusiranih na samu monodramu, najbolje govori snimak nastao sinoć u Zvezdara teatru, a u kojem glumac prekida predstavu i opominje gospođu koja je pola sata telefonirala.

Na Instagram nalogu Zvezdara teatra danas se pojavio snimak na kojem se vidi kako Nenad Jezdić na trenutak prekida predstavu i to zbog žene koja je tokom predstave nonšalantno telefonirala, te je na taj način oponirala kako njega na sceni, tako i one koji su željeli da uživaju u kultnoj monodrami.

Nažalost, opomenuta žena nije bila jedina u publici koja je koristila telefon tokom trajanja monodrame “Knjiga o Milutinu”, te je sem glumca i samo pozorište preko objave na društvenim mrežama skrenulo pažnju publici na pozorišni bonton.

Jezdić prekinuo igranje predstave
“Sinoć je nekoliko ljudi u publici koristilo svoje mobilne telefone za fotografisanje, dopisivanje, pa čak i polusatni razgovor!

Na kraju predstave glumac Nenad Jezdić se obratio publici riječima:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezdara teatar (@zvezdarateatar)

“Kad se trudiš da igrom demantuješ pisca koji je rekao ‘da je Gospod htio ovakvu sudbinu bi dodijelio narodu nekom čitljivijem, pismenijem, narodu nekom manje zaboravnom nego što smo mi Srbi. Pazite koliki je naš zaborav, kad mi dođemo u pozorište i telefoniramo pola sata. Bez prestanka telefoniramo. I vi mi gospođo oprostite što sam vas opomenuo, ali nemam živce kao konj, nisam mogao da izdržim. Pola sata ste bili na telefonu i ja sam vas vidio. I vidim vas, i sada vas vidim, praštajte ljudi, molim vas oprostite mi. “, rekao je Nenad Jezdić tokom obraćanja publici.