Velika ispovijest Harisa Džinovića nakon razvoda od Meline: Otkrio da li je pomirenje moguće

15.03.2024. | 11:25

Pjevač Haris Džinović i njegova supruga Meline rastali su se nakon 22 godine zajedničkog života, a ova vijest odjeknula je kao bomba u domaćim medijima.

Haris Džinović na ovu temu ne priča pretjerano, a sada je u jednom intervjuu za medije priznao da se prekid njihovog odnosa desio još prije godinu dana.

– Daću vam odgovor! Pitajte nju, ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge, ja ne znam nijedan. To je to – rekao je pjevač.

On priznaje da je razvod od Meline teško podnio, ali tvrdi da vrijeme liječi sve.

– Ne, nije mi teško. Bilo mi je teško prije godinu, godinu i po dana jer mi se razbija porodica i tako dalje. Međutim, nekako sam to ishendlovao snagom mentalnog sklopa koji je poprilično jak, a pomalo i tvrdoglav. Uspieo sam sve to da saniram i, kako se kaže, iz jedne bitke izađeš jači nego što si bio – kazao je Haris.

Takođe je otkrio na koji način je prebolio odlazak još uvijek zakonite supruge.

– Da se razumijemo, sve je to stvar glave i emocija. Znači, treba pomiriti emociju koja je tu najveći problem i pomiriti je sa glavom, odnosno sa realnošću. Ako to dvoje čovjek uspije da napravi i tu napravi pobjedu, odnosno ako uspje to da pomiri onda je napravio pobjedu i uspio – rekao je Haris.

Tvrdi da je u bračnom odnosu uvijek bio iskren

– Moja platforma životna je istina i ja sve što kažem kažem istinu jer istinu, upamtite dobro, ne treba podgrijavati. Ona je uvijek tu podgrijana i gotova. Laž treba stalno pratiti. Laž treba podgrijavati i laž je promašena investicija zato što treba puno brige oko nje. Šta sam rekao juče, a šta ću reći sutra. A istinu izvadiš od 3.000 godina unazad koja je zaključana negdje i uvijek je ista. Ona nema promijene”, rekao je pjevač.

Haris otkriva da li je ljut na sebe ili na Melinu.

– To su moje privatne stvari na koga sam ja ljut i tako dalje. Ja to ne iznosim. Rekao sam vam, pitajte nju, ona je napustila i ostavila mene, nisam ostavio ja nju. Kraj – tvrdi Haris.

Iako je teško staviti tačku poslije 12 godina braka, Haris je prelomio – povratka i pomirenja nema.

– Ne! Pomirenja nema. Šta ja znam, slomiti hljeb ovako na pola pa ga opet sastavljati, kakav će biti? – odgovorio je on, piše Blic.

Pjevač se osvrnuo na reakciju njihove djece Đine i Kana.

– Oni su na srećnu okolnost već odrasli, imaju po 19, 20 godina. Oni su skoro ljudi formirani, imaju svoj način razmišljanja, stavove, prema tome žive dobro i žive ovdje. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom tako da život ide dalje i ide dobro – rekao je Haris za Unu.