Nina Badrić pokazala kako izgleda van kamera VIDEO / FOTO

01.04.2024. | 23:02

Pjevačica Nina Badrić naime često sa pratiocima dijeli svoje snimke i fotografije sa nastupa, kao i one iz porodičnog doma, a sada je veliku pažnju izazvala je njena nedavna drastična promjena imidža.

Naime, Nina se ošišala na kratko, a njen frizer je bio ponosan na ono što je uradio. Ne može se poreći da se i Nini jako dopalo ono što je videla, ali kratka kosa ni malo nije jednostavna za održavanje.

@ninabadricofficial♬ original sound – Badrich Nina

Ona mora da se fenira i stilizuje poslije svakog pranja, inače izgleda neuredno. Da bi svima pokazala to odlučila se na jedan nadasve neobičan potez za jednu javnu ličnost.

Pjevačica je podijelila na Tik Toku video u kojem je pokazala kako izgleda njena frizura prije nego što je sredi za pojavljivanje, onako, u kućnoj varijanti.

Mnogima se video veoma dopao, a pjevačica se dobro zabavila. Komentari su se nizali jedan za drugim, a čini se da je ovo bio trenutak kada su mnoge žene zapravo shvatile da kratka frizura nije ono što žele za sebe.

Sve u svemu, ovaj video je prikupio ogroman broj lajkova, komentara i reakcija i veoma brzo je postao viralan, prenosi Grand.