Šokantno priznanje Harisa Džinovića: „Svako je htio da ima svoju sobu, a ako treba se*s nije problem“

01.04.2024. | 22:42

U medijima se danima bruji o razvodu Harisa Džinovića i njegove sada već bivše supruge Meline, a na iznenađenje mnogih pjevač je rešio da iznese niz stvari iz njihovog privatnog života, o kojima je do sada ćutao.

Na pitanje kako je izgledao njihov zajednički život i da li su putovali zajedno pjevač je poručio:

-Jesmo nekad ranije, a onda je ona počela da se udaljava. Stalno je bila sa tim drugaricama i mislim da je to žensko društvo i doprinelo dosta njenom nekom stavu, ili okretanju nekom novom životu. To ne znam, ali mislim, ako je žena bez muža dvije godine, tri godine u gradu ili negdje drugo, onda to ne valja.

Iako je njihov brak mnogima djelovao bajkvito, izgleda da je realnost bila potpuno drugačija.

-Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu. Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo ljepše- ispričao je za Blic, a potom priznao da li se plaši njenih riječi u jeku razvoda.

-Ne bojim se u ovim godinama ni atomske bombe, a ne šta će ona reći ili uraditi. Šta god kaže, sve će biti u korist njene štete- dodao je Džinović za Blic.

U narodu se često kaže da razvod boli podjednako kao smrt bliske osobe, a evo šta je Haris o tome rekao.

-On je iza smrti odmah. Ljudi se ubijaju u brakorazvodnim situacijama, to je vrlo blisko odlasku sa ove planete. Na svu sreću ja to nisam doživio i niko od moje djece. Imam možda jedno negativno iskustvo koje je pomoglo. Moji otac i majka su bili razvedeni, a 13 godina su živjeli zajedno i radili zajedno. To je jedna moja trauma iz djetinjstva. Žao mi je djece i mene što prolazimo kroz to- rekao je i otkrio da li je otvoren za novu ljubav.

-Neće se desiti da se bezrezervno nekome predam kao njoj. Da neka druga žena može da se useli u moj život, može, vjerovatno, ne pada mi na pamet da ostanem sam. Sa druge strane, neće to biti brakom vezano, nekim suživotom i to je to.