Najbolji ljubavni savjeti za svaki horoskopski znak

26.05.2022. | 06:45

Iako mnogi od nas misle da samo mi znamo najbolje kako bi trebalo da postupamo u našim vezama, ponekad je dobro poslušati savjet, jer je drugima lakše da objektivno sagledaju stvari i uvide neke od naših ‘slabih tačaka’.

 

Ovan

Pažljivo birajte svoje bitke, ne svađajte se “do krvi” I ne izgovarajte stvari u žaru trenutka, jer ćete se sigurno pokajati.

Bik

I vi i vaš partner morate malo da dišete. Dajte svom partneru do znanja da ga volite, ali s vremena na vrijeme mu dajte i prostora, jer će to i vama prijati.

Blizanci

Nemojte se izgubiti u vezi. Njegujte i svoja solo interesovanja. Ukoliko to ne uradite, vremenom ćete početi da zamjerate svom partneru.

Rak

Vjerujte svom partneru, opustite se, izađite iz svoje čaure. On vas voli i sigurno se neće dogoditi ništa loše ukoliko se jednostavno prepustite.

Lav

Neka i vaš partner zablista. Zapamtite da se svijet ne vrti samo oko vas. Obasipajte ga pažnjom, jer on to zaslužuje.

Djevica

Prihvatite i shvatite da ljudi griješe. Nemojte biti strogi prema svom partner, jer ne biste voljeli ni da vaš partner vama lovi svaku grešku, analizira je i od nje pravi veći problem nego što to zaista jeste.

Vaga

Postavite se, zauzmite stav i iznesite i svoje potrebe na vidjelo. Dobar partner će to poštovati i trudiće da ih ispuni.

Škorpija

Prestanite da se zamarate glupim raspravama, svađama i prepirkama. Ukoliko nastavite sa ljutnjom duže nego što je potrebno, od malog problema napravićete veliki.

Strijelac

Vodite računa o svom tonu, svojim pomalo oštrim mišljenjima i pazite na osjećanja svog partnera. Ako vam je zaista stalo, pokušajte to malo da uvijete, prije nego što išta izgovorite.

Jarac

Opustite se! Vaš lični i vas poslovni život su dva odvojena segmenta, ne dozvolite im da se miješaju.

Vodolija

Prestanite da glumite sveznalicu. Ako nešto znate, ne morate to svima da objelodanite. Ponekad i vaš partner želi da bude taj koji će nešto uspješno da razriješi.

Ribe

Nemojte stalno da se predajete. Neke borbe moraju da se izbore do kraja, u suprotnom će vam se ljutnja nagomilavati dok ne puknete.