Mile Kitić bez dlake na jeziku: Imao sam deset djevojaka odjednom, svi pjevači varaju

20.03.2024. | 11:28

Pjevač Mile Kitić je godinama u braku sa pjevačicom Martom Savić. Njih dvoje imaju i uspješnu ćerku, Elenu Kitić koja važi za jednu od najvećih zvijezda mlađe generacije.

– S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love -, rekao je jednom prilikom Mile Kitić, prenosi Nova.

Ipak, pjevač se nikada nije libio da prizna da je supruzi bio nevjeran, te je jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

– Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam – rekao je Kitić, pa otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo.

– Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne “izlete”. Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su “usputne stanice – rekao je on u emisiji “Premijera”.