Mia Borisavljević prošla kroz agoniju na godišnjem: “Na aerodromu se možete prošetati prašumom”

03.04.2024. | 19:17

Mia Borisavljević uživa na porodičnom odmoru, a sa daleke destinacije kojom je oduševljena, svakodnevno dijeli utiske. U moru lijepih detalja, našla se i jedna neprijatna situacija.

Jedna od najvećih želja Mie Borisavljević je da obiđe cio svijet. Na njenom ostvarenju pjevačica već uveliko radi, a strast za putovanjima volela bi, kaže, da prenese i na ćerkice Emu i Teu.

Nedavno su spakovali kofere i porodično se uputili na odmor u Kuala Lumpur odakle Mia svakodnevno dokeli utiske i doživljaje.

Pjevačica je oduševljena Malezijom i njenim atrakcijama, kao i činjenicom da rasni problemi ne postoje jer različite skupine žive i rade zajedno.

“Zemlja gde se nalazi najveći kružni tok na svetu, u kojoj živi najmanji medved na svetu, u kojoj su u bioskopima za vreme projekcije filma svetla upaljena, gde se na aerodromu mžete prošetati prašumom, gde motoristi svoje jakne nose naopako, gde novopečene mame ne mogu napustiti kuću 30 dana nakon porodjaja, čak ne smeju za to vreme ni kosu da operu, zemlja gde možete dobiti novčanu kaznu ako se začuje da pevate pesmu Despasito, koja se smatra previše vulgarnom po standardima ove muslimanske zemlje”, opisala je Mia neke zanimljivosti s kojima se susrela u Maleziju, koju kaže treba posjetiti bar jednom u životu.