Predstavlja se kao Toni, a to nije njegovo ime: Ovako se zove bivši muž Dragane Mirković

03.04.2024. | 18:22

Pjevačica Dragana Mirković nedavno je saopštila da se nakon 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

Iako su njihovi odnosi godinama pod budnim okom javnosti, malo ko zna da pravo ime Draganinog supruga zapravo nije Toni već Antonije Bijelić. On se godinama uspješno bavi biznisom u Austriji gde je i rođen, dok je njegova porodica porijeklom iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, Dragana i Toni iz braka imaju dvoje djece Marka i Manuelu, a nakon krize koja je kako je pjevačica navela trajala skoro tri godine, riješili su da stave tačku na zajednički život, prenosi Blic.

– Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak -navela je Dragana.

Pjevačica je istakla da će uvijek gajiti poštovanje prema Toniju.

– Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina.