Marija Šerifović progovorila o zanimljivim detaljima: Ako sam pjevačica, nisam javni toalet

02.03.2024. | 13:59

Marija Šerifović krajem prošle godine uz pomoć surogat majke dobila je sina Maria, pa svaki trenutak provodi sa nasljednikom.

Da je postala majka, Marija Šerifović je sve krajem 2023. godine iznenadila, s obzirom na to da se sve .

“Ja ništa ne skrivam, ja samo smatram da ako sam pjevačica i javna ličnost, ja nisam javni toalet. Moj život, moja duša ima pravo na mir i spokoj i na neku potpuno zatrpanu stranu života i niko nema potrebe da to zna. Ne zato što se nešto krije, nego zato što ne želim da izlažem javnosti svoju porodicu, svoje prijatelje.. Ono što dam, dam. Ono što ne dam, ne dam” istakla je Marija Šerifović.

Pjevačica je nedavno objavila album “Dolazi ljubav”, a istoimeni singl posvetila je upravo svojem sinu Mariju. Od posljednjeg je prošlo 9 godina, a sudeći prema reakcijama publike, nije mogla proći bolje.

– Pa dobro, ja bih rekla da smo dosta toga napravili dobro, uvijek može bolje, ali sam zaista zadovoljna -istakla je Marija koja je prije 16 godina pobijedila na “Evroviziji” sa pjesmom “Molitva”, piše Blic.

– Da se ja pitam, imam puno ljepših pjesama. To je bio neki highlight u nekom trenutku. I naravno da sam srećna i ponosna na taj trenutak – rekla je ona za In magazin.