Haris je Melinina prva ljubav, ovako je govorila o njemu: Boljeg nisam mogla ni da sanjam

15.04.2024. | 21:12

Melina Džinović razvela se od supruga Harisa Džinovića nakon dugogodišnjeg braka, nakon čega je napustila njihov porodični dom na Senjaku.

Melina Džinović se povodom razvoda još uvijek nije oglašavala, a jednom prilikom je za medije otkrila da je upravo Haris bio prvi čovjek u kojeg se zaljubila.

– On je inteligentan čovjek i to me oduševljava. Meni je u životu lako, jer imam pored sebe pravog lidera koji me vodi kroz život. Nisam mogla boljeg ni da sanjam. Vjerujem u ljubav i nisam imala vremena da se razočaram. Moje prvo veliko zaljubljivanje došlo je upravo sa brakom. Prije toga sam bila prilično zatvorena i nisam mnogo izlazila – rekla je Melina tada.

Podsjetimo, Melina je svojevremeno otkrila oko čega dolazi do svađa nje i Harisa.

– Vrlo sam konzervativna osoba i uvijek sam željela da budem samo majka i supruga čovjeka koji može da brine o porodici i posveti joj se u potpunosti. Da sam htjela ozbiljnu karijeru, ušla bih u to prije udaje. Nas dvoje se mnogo volimo. Postoje svađe i momenti kada svako vuče na svoju stranu, ali popusti onaj koji u tom trenutku uvidi da bi to trebalo da uradi. Takve stvari se dešavaju u svakoj kući, braku ili vezi, samo što se to kod nas predstavlja holivudski. Recimo, ja imam potrebu da popijem kafu i odem na ručak sa prijateljicama, kao što Haris svakodnevno igra tenis. Možda je tajna našeg uspešnog braka što nam je život vrlo zanimljiv, mnogo putujemo i nismo upali u monotoniju. Oboje smo hedonisti. Nikad nisam uveče negdje izašla, ako je Haris na putu, a da ga prethodno nisam pozvala telefonom i rekla mu gdje idem i kada se vraćam. To činim isključivo zbog toga da ne brine – rekla je tada modna kreatorka.

Podsećanja radi, Haris Džinović je u velikoj ispovjesti za Blic otkrio da su Melina i on spavali u odvojenim sobama i sastajali se samo za intimne odnose.

Nakon tih izjava, Melina Džinović je upala u kuću i Haris je odmah prijavio policiji.