Dotakla dno! Poznata glumica (55) se razvodi, a nema novca ni za hranu

01.12.2023. | 16:42

Glumica Alis Еvans (55) u teškoj je finansijskoj situaciji, navodi Dejli mejl.

Ona je prema pisanju ovog medija navodno rekla svojim prijateljima da ne može da plati stanarinu ili da priušti hranu i da razmišlja o tome da dobije posao u Starbaksu. Trenutno je u procesu razvoda od glumca Džoana Grufada.

Rekla je prijateljima da je novac koji je dobila od prodaje bračne kuće, za koji se vjeruje da iznosi 100.000 dolara, potpuno nestao, a da je najveći dio otišao advokatu.

“Alis je bila uznemirena i kaže da ne može da priušti da plaća stanarinu ovog mjeseca, barem ne ako želi da jede, a upravo je dotakla dno. Kaže da nema ništa, čak ni zdravstveno osiguranje”, rekao je prijatelj glumice rekao je britanskom tabloidu.

„Rečeno joj je da bi trebalo da se zaposli, ali nije našla glumački posao. Plus, ima djecu školskog uzrasta o kojima treba da brine. Pričala je da će dobiti posao u Starbaksu ove nedjelje, ali misli da možda neće željeti da je zaposle jer je vjerovatno prestara za njih“, dodao je on.

Ona i Grufad su razvedeni, ali starateljstvo, izdržavanje supružnika i izdržavanje djece tek treba da budu riješeni, a sljedeće ročište zakazano je za mart sljedeće godine. Glumica je prije dvije godine doživjela životni slom poslije naizgled iznenadnog razvoda.

“Tužne vijesti. Moj voljeni muž/srodna duša od 20 godina, Džoan Grufud, izjavio je da napušta svoju porodicu. Ja i naše mlade kćerke smo veoma zbunjene i tužne. Nije nam dat drugi razlog osim nog – da me više ne voli. Žao mi je”, napisala je u januaru 2021. na Tviteru.

Grufad, poznat po ITV drami Lažov i filmu Fantastična četvorka, izašao je u javnost u oktobru 2021. sa novom djevojkom Bjankom Volas, glumicom koja je igrala dodatnu ulogu u drami Harov. Sada žive zajedno u Los Anđelesu. Еvans živi sa njihovim kćerkama Еlsi i Еlom.

U junu 2022, Еvans je pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara za plaćanje svojih računa.

„Nikada, ni za milion godina nisam mislila da ću ovo uraditi. Međutim, u avgustu 2020. godine, baš kada je pandemija počela, cijeli moj svijet se srušio“, navela je ona.