Bježite od njih! Prevariće vas, ni trepnuti neće

16.04.2024. | 06:30

Iako astrologija nije egzaktna nauka, vjeruje se da su neki znaci Zodijaka skloniji preljubi od drugih. Radi se o određenim tipovima karaktera koji će prije skrenuti s puta i sreću potražiti u drugim dvorištu.

 Blizanci

Blizanci se često povezuju s dualnom ličnošću. Iako su poznati šarmeri, duhoviti i prilagodljivi, njihova nemirna priroda ih ponekad može navesti da potraže uzbuđenje izvan veze. Podložnije iskušenjima ih, prije svega, čini njihova urođena znatiželja.

Strijelac

Strijelčevi su avanturističkog duha i iznad svega vole slobodu. Cijene iskrenost, ali i nezavisnost, a na pogrešan put mogu da ih odvedu strah od predavanja drugom i sklonost ka eksperimentisanju. Lako ulaze u nova iskustva, teško prihvataju ograničenja monogamije, tako da uzbuđenje traže u novim ljubavima.

Ovan

Ovan, prvi znak Zodijaka, karakteriše njegova vatrena i asertivna priroda. Iako su u vezama strastveni i vrlo odani, impulsivne sklonosti ponekad mogu da ih navedu da djeluju “odmah i sad” bez razmišljanja o posljedicama. Potreba za osvajanjem i uzbuđenjem ih navodi da zabavu potraže van braka ili veze.

Škorpija

Škorpije krase intenzivne emocije i magnetska privlačnost. Iako su duboko odani i predani partneri, njihove posesivne sklonosti i strah od ranjivosti ponekad se mogu da se manifestuju kao ljubomora ili nepovjerenje. Nesigurnost ih potom tjera da potvrdu traže spolja, što je uvod u potencijalnu preljubu.

Lav

Lavovi su puni samopouzdanja i vrlo harizmatični. Iako su velikodušni i odani partneri, njihova želja za pažnjom i vrjednovanjem od strane drugih ih ponekad navodi da svog “obožavaoca” potraže van veze. Stalna žudnja za odobravanjem i divljenjem ih vodi ka flertu i eventualno preljubi-