Baja Mali Knindža neće na “Evroviziju”: Ja bih na “Exit”, da ih sve “razbucam”

26.02.2024. | 09:38

Baja Mali Knindža podržao je pjesmu “Gnezdo orlovo” Anđele Ignjatović Breskvice, sa kojom će se mlada pjevačica takmičiti na Pesmi za Еvroviziju.

Međutim, ističe da bi on prije na “Exit”, nego na Еvroviziju.

– Čuo sam pjesmu “Gnezdo orlovo” i mnogo mi se sviđa jer naginje na etno i ja sam pobornik takve muzike. Ne bih se nikada takmičio na “Еvroviziji”, ja bih otišao ga “Exit” da ih sve razbucam – rekao je Baja.

Kaže, nije u svađi ni sa jednim kolegom i mnogima je pomogao.

– Mene estradne svađe i ratovi ne dotiču. Ja sam poznat po tome da sam pomogao mnogima i onda nemam tih problema i ovi su drugi svjesni da ako im treba neki hit, javiće se na pravu adresu – kazao je.

– Ja sam dokazao da mogu da napunim sve, ne bolujem ja od toga. Meni je Taš bio vrhunac jer je u centru Beograda i sam sam napravio koncert, niko mi nije pomogao. Spojio sam navijače svih klubova i svi smo pjevali zajedno – ponosno je istakao Knindža.

On će, kako je rekao, objaviti svoju autobiografsku knjigu.

– Dok sam bio u osnovnoj školi maštao sam da napišem knjigu poezije, a sada imam materijala za osam knjiga. Sada mogu da objavim to kada hoću, ali nemam vremena, ne postižem jer imam mnogo posla. Knjiga će izaći sa monografijama, sa nekim jako interesantnim stvarima, sa slikama sa poznatim ličnostima koje nikada nisam objavljivao – završio je Baja za Informer.