Šeki Turković o Americi: Ko je njihov dinar iskoristio, odmah je umro

26.02.2024. | 09:30

Šeki Turković za domaće medije otkrio je da je stekao pravo na Američku penziju, gdje je i proveo jedan dio života.

– Stekao sam pravo na neku penziju u Americi, ko je njihov dinar iskoristio on je odmah umro. Mala mi je američka penzija, razočarao sam se. Imao sam tamo moždani udar – istakao je Šeki, pa otkrio kojim poslovima se bavio u Americi.

– Vozio sam kombi sa suprugom, tadašnjom, pevušio sam tezge, kod naših ljudi. Svemu tome je došao kraj – istakao je on.

Da podsjetimo, pjevač Šeki Turković nikada javno nije eksponirao svoju porodicu, pa mnogi i posle toliko decenija njegove karijere ne znaju da kako izgledaju njegova kćerka i supruga.

– Moja supruga Еmina je zaslužna za to što je moju kćerku izvela na pravi put. Kćerka je sada udata, živi u Njemačkoj, imam unuka koji ima 18. godina i unuku od 13. godina, zaista sam ponosan na njih – rekao je on.

Iako njegova kćerka voli da pjeva, Šeki kaže da nije zadovoljan kako njen glas zvuči, pa je svojoj nasljednici savjetovao da samo pjevuši za svoju dušu.

– Ćerka voli da pjeva i često sa njenim koleginicama tamo organizuju neke žurke u Njemačkoj, ona kada uzme mikrofon, ne može niko da ga otme. Ali ja nisam zadovoljan sa njenim pevanjem, da budem iskren. Ja nisam od tih roditelja, rekao sam mojoj kćerki iskreno „Sine, nemaš pojma da pjevaš, molim te nemoj da se trudiš“. Ovako za svoju dušu može da pjeva, ali nije talentovana na tatu – zaključio je pjevač za “Grand”.