Život joj se promijenio nakon filma: Biljana Čekić istakla da joj se jedna želja još nije ispunila

01.05.2021. | 18:19

Mlada glumica Biljana Čekić koja je osvojila publiku u Srbiji glavnom ulogom u film “Dara iz Jasenovca”, priznala je da joj se život potpuno promijenio.

Naime, Biljana je u prazničnom intervjuu otkrila da joj je sve krenulo na bolje, otkako se pojavila na velikom platnu.

“Ljudi me prepoznaju na ulici, žele da se slikamo i stvarno sam srećna kada me neko prepozna i čestita mi. Sada čekamo premijeru, koja je više puta odlagana zbog ove situacije, ali se nadamo da će se uskoro i to dogoditi i da ćemo svi biti na okupu”, rekla je ona.

Nakon što je postala poznata javnosti, mlada glumica je priznala da bi voljela da upozna Miloša Bikovića, no to se još uvijek nije desilo.

“Još se nismo upoznali, ali mi je poslao video snimak, nije mogao da dođe tada kad sam ja bila u Beogradu. Tih nekoliko sekundi video-poruke uljepšale su mi dan, godinu, život! Iskreno se nadam da će mi želja biti ispunjena, vjerujem u snove jer su mi se mnogi ostvarili”, ispričala je Čekićeva ta Telegraf.

Njen tata Radovan rekao je da se inače u njihovom kraju održava tucijada, koje ove godine neće biti zbog korone, ali da će sam Vaskrs biti porodično slavlje.

“Bogat ručak, pravi se pečenica, svi se radujemo. Ništa mi nije teško za moju djecu, sve bih učinio za njih”, rekao je on.

Biljana kaže da je sada najpopularnija u razredu i da drugari nisu ljubomorni.

“Postoje slučajevi kada mi kažu da bi i oni voljeli da glume, ali nema ljubomore. Ne znam šta da kažem za popularnost, ne mogu tek tako da kažem ‘najpopularnija’, ja sam samo jedna djevojčica. Slava nije nešto što me je promijenilo”, rekla je ona.