Slavna ljepotica u neviđenom izdanju: Monika Beluči sjedokosa vještica zbog filma FOTO

15.04.2021. | 13:46

Monika Beluči (Monica Bellucci) za potrebe snimanja novog filma postala je vještica.

Snimanje filma se odvija u Rimu, a svi kažu da je nevjerovatno to što Monika i dalje izgleda prelijepo, iako nosi široku odjeću, čudan šešir i ima sijedu kosu

Naime, slavna glumica je uslikana na setu novog filma “La Befana comes at night 2: The Origins” sa sijedom kosom i u kostimu vještice, a ovo je prvi put da je “odskočila” od uloga u kojima igra prelijepu zavodnicu.

Snimanje filma se odvija u Rimu, a svi kažu da je nevjerovatno to što Monika i dalje izgleda prelijepo, iako nosi široku odjeću, čudan šešir i ima sijedu kosu.

Ona tumači ulogu dobre vještice Dolores, koja je svoj život posvetila djeci. Radnja filma se odvija u 18.vijeku, a ono što je interesantno jeste da se glumica sama šminkala za potrebe snimanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emilibellu (@monicabelluccispain)

Snimanje filma je počelo 1. marta 2021. godine, a premijera se očekuje krajem godine, ako ne bude odložena zbog pandemije koronavirusa.

“Biće prelijepa i kao sijeda žena u budućnosti”, “Savršena”, “Nevjerovatno da žena nikada ne izgleda ružno, čak ni kad glumi vješticu”, “Svaka čast Monika, oduvijek predivni”, glasili su uglavnom pozitivni komentari fanova.