Popularna Fibi iz “Prijatelja” iskreno: Biti “slavan” potpuno je drugačije od glume

25.10.2020. | 14:25

Glumica Liza Kudrov poznata po svojoj ulozi Fibi u seriji “Prijatelji” na početku karijere mislila je kako će morati imati aktivan društveni život kako bi osigurala uspjeh u svojoj industriji.

Nakon što je deset godina glumila Fibi u seriji “‘Prijatelji” Liza se više nije morala brinuti u vezi toga hoće li moći naći posao ili ne, no na početku karijere strahovala je da će morati posjećivati razne zabave kako bi se našla na naslovnica časopisa.

“Biti “slavan” potpuno je drugačije od glume. Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i na svim sličnim mjestima gdje će vas fotografirati za razne časopise. To nije teško. Štoviše, to je značajno lakše nego voditi ispunjen glumački život, raditi na svojoj glumi i tražiti zanimljive uloge. To je zapravo teško.

Kad su “Prijatelji” postali popularni, mislila sam da je moj posao biti slavna, pa sam se često pitala na kojim se zabavama moram pojaviti i kad je pristojno otići. Probala sam tako živjeti i brzo to zamrzila.

A onda sam shvatila da jedno nema veze s drugim. Mogla sam i dalje biti glumica, bez lova na slavu. I dalje sam mogla dobiti poslove koje sam željela i uloge koje sam željela glumiti dok sam istovremeno imala vremena odvesti sina u školu i natrag i naveče biti kod kuće. Bilo je olakšanje pustiti dio karijere koja mi se nije svidjela”, rekla je Lisa, piše Avaz.