“Naizmjenično su me silovali 48 sati i drogirali”: Potresna ispovijest mlade glumice

Glumica Danijela Vestbruk ne prestaje da šokira javnost, kako svojim izgledom nakon brojnih operacija i konzumiranja nedozvoljenih supstanci, tako i priznanjima iz privatnog života.

Ona je u svojoj knjizi progovorila o tome kako je navodno konzumirala kokain dok je rađala sina, ali i da su je devedesetih godina, određeni muškarci silovali 48 sati jer je dugovala novac.

Prije izlaska knjige za ovaj strašni događaj nije znala ni njena porodica ni prijatelji, koji su bili šokirani nakon pomenutih fragmenata.

“Dugovala sam im pet hiljada funti. Upali su mi u kuću i tražili novac koji nisam imala. Tada su me oteli, odveli u stan blizu moje kuće i silovali 48 sati. Smjenjivali su se na meni jedan za drugim, a drogirali su me da im ne pobjegnem”, napisala je u svojim memoarima, a dodala je i da je do sada navodno potrošila oko 250.000 evra na nedozvoljene supstance, prenose strani mediji.

“Drogirala sam se i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu toaleta, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko nije mogao da mi pomogne”, rekla je glumica u jednom ranijem intervjuu.

Inače ona je nedavno priznala da je njen nos uništen od konzumiranja kokaina, a i čitavo lice joj je poprimilo prilično čudan oblik.

Da stvar bude gora, sve je to popraćeno brojnim estetskim korekcijama, međutim, Danijelu to ne sprečava da se svakodnevno fotografiše i objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Njen ljubavni život takođe intrigira, a ova 49-godišnjakinja je imala niz neuspjelih veza tokom godina i sada bi trebalo da se uda za svog vjerenika u zatvoru nakon šest godina veze.

Ostavite komentar: