Kolege se opraštaju od legendarnog glumca: Komemoracija preminulom Nenadu Nenadoviću

Komemoracija preminulom glumcu Nenadu Nenadoviću održava se danas na sceni “Aleksandar Popović” u Teatru Vuk.

Sahrana će biti održana istog dana u 14.30, a opijelo počinje u 14 časova. Kolege i prijatelji došli su da se posljednji put oprost od preminulog glumca, prenosi Blic.

Među prvima su došli: Milica Milša, njen suprug Žarko Jokanović, Svetislav Goncić, Sandra Bugarski, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Andrija Milošević…

Supruga Snežana i kćerke Jana i Mina su stigle u crnini držeći se za ruke. Sve Nenadove kolege su im prilazile kako bi im izjavili saučešće. U tom momentu svi su plakali, Milica Milša nije mogla da zaustavi suze.

Podsjećanja radi, Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dječak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji “Povratak otpisanih”. Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: “Zooteka”, “Pet-šou” i “Fazoni i fore”.

U seriji “Igra sudbine”, čija se druga sezona trenutno emituje, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Bio je stalni član pozorišta “Boško Buha”, a u 2015. godini i rekorder po broju predstava – u prvih pet mjeseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri “Buhine” nagrade za predstave “Tri musketara” i “Princ – arkadna avantura”. Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i kćerke Janu i Minu.

Ostavite komentar: