VIDEO – Ponovo uhapšen: Objavljen šokantan snimak na kojem Dejan Kostić šamara i davi konobara u WC-u

29.04.2019. | 10:33

Vođa navijača fudblaskog kluba Borac i član Uprave tog istog kluba Dejan Kostić Dela juče je ponovo uhapšen zbog maltretiranja i šamaranja konobara u kafiću „Armando“ u Banjaluci.

On je uhapšen u nedjelju nakon što se na društvenim mrežama pojavio uznemirujući video-snimak na kojem se vidi kako vrijeđa i šamara konobara u pomenutom kafiću.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je za Srpskainfo, navodeći inicijale osumnjičenog, da je Delić uhapšen u nedjelju nakon objavljivanja video snimka na društvenim mrežama.

https://www.youtube.com/watch?v=zH0XbHXOE0c

Istakla je da se on sumnjiči za nasilničko ponašanje.

– Uhapšeni je osumnjičen da je nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, ponovo došao u ugostiteljski objekat i fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka. Sve dalje mjere biće poduzete po instrukcijama dežurnog tužioca – pojasnila je Markanovićeva.

Kako portal nezvanično saznaje, prvi sukob u kafiću „Armando“ desio se 23. aprila kada se Kostić potukao sa jednim mladićem u tom kafiću, a poslije toga mu je zbog tuče uručen prekršajni nalog.

Dela je policiji od ranije poznat po brojnim krivičnim djelima, a odležao je i zatvorsku kaznu od pet godina zbog pokušaja ubistva.

Više puta se dovodio u vezu sa tučama, krađama i drugim teškim krivičnim djelima.

Zadnji put na stupcima crne hronike našao se prije tačno godinu dana, kada je dva puta izboden nožem u Banjaluci.

On je kasnije tvrdio da je uboden nesrećnim slučajem i da nije bilo sukoba.

 

Izvor:(SrpskaInfo)