Tuga u BiH! Škola se oprostila od 13-godišnje djevojčice koja je stradala u teškoj nesreći

Poznat je identitet 13-godišnje djevojčice koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-14 Bihać – Bosanska Krupa, u mjestu Grmuša.

Rijeć je o Suuni Kekić, učenici Osnovne škole Bosanska Otoka. Škola je objavila vijest o smrti učenice na Facebook stranici.
“Naša Suunia Kekić, učenica VIII a odjeljenja naše škole preselila je danas na bolji svijet. Učenici i nastavnici će je pamtiti kao vrijednu i dragu djevojčicu, primjernog učenja i vladanja, uključenu u brojne školske sekcije i projekte. Dragog Boga molimo da našoj Suuniji podari džennetske ljepote, a njenoj porodici podari sabur”, objavili su iz škole Bosanska Otoka.
Podsjećanja radi, nesrećna djevojčica preminula je jučer nakon nesreće kada je automobil u kojem je bila udario u stijenu.
“Policija je obaviještena o nesreći u 15 sati. Automobil “opel korsa” udario je u stijenu, a teške povrede zadobila je 13-godišnja djevojčica, koja je preminula u 16.50 sati”, rekao je ranije portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović, piše Avaz.

Ostavite komentar: