Strava u BiH! Pretukao djevojku metalnom palicom, prijetio da će je ubiti od batina i izbosti

02.03.2024. | 17:27

Službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su D. B. zbog sumnje da je počinio krivična djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda, a „Dnevni avaz“ od izvora bliskog istrazi saznaje da je riječ o Deanu B.iz Istočnog Sarajeva koji je duže godinu i po dok su bili u vezi, djevojku kontinuirano zlostavljao i tukao.

-Ona je to krila od straha, te naivno misleći da će se njegov odnos popraviti, a Dean B. Joj je prijetio porukama: “Izbosću te u glavu”, “Ubiću te od batina”. Djevojku je tjerao da bude u kući kad on spava, branio joj da izlazi napolje, tukao ju je u automobilu i palicom takozvanom “specijalkom” – kaže izvor „Avaza“.

Djevojka posjeduje i povredni list, nakon što joj je 6. januara probio bubnu opnu.

Sve je kulminiralo prije nekoliko dana kada joj je nanio teške povrede metalnom palicom. Djevojka ga je prijavila policiji koja ga je odmah lišila slobode. Policija je u posjedu snimaka, prijetećih poruka i fotografija na kojima se vide modrice po cijelom tijelu.

-Tužilaštvo u Istočnom Sarajevu je juče nasilnika pustilo na slobodu u 12 časova, ali on je u 13 časova nazvao svjedoka, pa je ponovo priveden sat kasnije – kazao je izvor iz istrage.

U policiji su rekli da D.B. sumnjiče da je proteklom vremenskom periodu više puta fizički napadao lice iz Istočne Ilidže, te je 22. februara u Beogradskoj ulici u Istočnom Sarajevu upotrebom fizičke snage i metalne palice istoj nanio teške tjelesne povrede.

-Obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – saopšteno je u petak iz PU Istočno Sarajevo.