Spriječena dogovorena tuča navijača u Banjaluci: Policajci patrolirali ulicama

Banjalučka policija sinoć je navjerovatnije spriječila tuču većeg broja navijača u Banjaluci.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno se radilo o dogovorenoj u tuči u kojoj je trebalo učestvovati na desetine navijača, ali je na sreću sve spriječeno.

Kako saznajemo, sinoć je u Banjaluci bio angažovan veliki broj policajaca koji je patrolirao ulicama i spriječio eventualne sukobe i narušavanje javnog reda i mira.

“Prvo sam u Rosuljama na autobuskom stajalištu i u blizini vidio više od 10 policijskih vozila pod rotacijom, a tu su bile i marice. Nakon toga, veliki broj policijskih vozila sam vidio i kod Tržnog centra „Zenita“. Čuo sam da se priča da je bila dogovoreno neka tuča navijača”, istakao je jedan od očevidaca.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je policija sinoć oko 20.45 časova postupila po prijavi da se u Voždovačkoj ulici u Banjaluci  kreće grupa od oko 50 navijača fudbaslkog kluba iz Banjaluke, prenosi Srpskainfo.

“Policija je postupila zajedno sa Jediniciom žandarmerije i preduzete su sve neophodne mjere, nakon čega su se navijači razišli. Rad po navedenom je u toku”, istakla je Mučibabićeva.

Ostavite komentar: