Smirivao bahate goste: Poslovođi kafića polomljena vilica

Mladići koji su zadobili teške povrede u napadu ispred šipovačkog kafića “Don” sporo i teško se opravljaju od povreda, ali i šoka, kada su ih napali Vuk G. iz Šipova i Miljan M. iz Srbije, zbog čega su trojica njih završila u bolnici.

Stevo P., Nemanja J., Drago S. i Miloš Đ. povrijeđeni su prije nekoliko dana ispred pomenutog lokala, a policija je zbog toga uhapsila pomenuti dvojac.

Osumnjičeni napadači su, kako nam je potvrđeno, nakon ispitivanja pušteni.

Kako “Nezavisne novine” saznaju od njemu bliskih ljudi, Stevi P., poslovođi pomenutog lokala, u ovom napadu polomljena je vilica i on juče nije mogao komunicirati s medijima, jer ima tešku povredu.

Hranu još uzima na slamku i ne može dati izjavu u policiji u vezi s napadom, koji je i snimljen kamerom s lokala.

“Stevo je tog petka bio u kafiću kada su neki mladići počeli praviti probleme u njegovom lokalu. Lupali su staklo i provocirali konobara, kojem su i tacnu bacili iz ruke. Jedan od njih nije mu bio poznat, dok je drugog dobro poznavao, a pokušao je razgovorom smiriti situaciju i izašao je s njima napolje. Tada niko nije ni slutio da će biti napadnut i zadobiti tako strašne povrede. Stevo je zadobio teške udarce u predjelu glave, a u pokušaju da zaustave napad povrijeđena su još trojica mladića pesnicma i flašama”, rekao je izvor “Nezavisnih”.

Nemanja J. iz Mrkonjić Grada, koji nije poznavao napadače, izašao je iz lokala da vidi šta se dešava, pokušao je spriječiti mladića koji je udario Stevu u glavu i došlo je do naguravanja.

Međutim, tada ga je jedan od njih iznenada leđa udario više puta šakom u glavu te je Nemanja izgubio svijest i probudio se nekoliko sati kasnije u UKC RS.

Druga dvojica koji su napadnuti Drago S. i Miloš Đ. zadobili su povrede flašama.

Po dolasku ekipe Hitne pomoći iz lokalnog Doma zdravlja trojica mladića upućeni su u UKC RS, a Miloš Đ. otpušen je kući jer nije ozbiljnije povrijeđen.

Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, navodeći inicijale aktera, 11. seprembra oko 00.50 postupili su po prijavi tuče više osoba ispred ugostiteljskog objekta.

M.M. je uhapšen i sumnjiče ga za krivično djelo tjelesna povreda, a takođe i V.G., kojeg terete za tešku tjelesnu povredu.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni nakon kriminalističke obrade otpuste na slobodu, a da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv njih.

 

 

Ostavite komentar: